Kosten rolluik tijdschakelaar

Kosten rolluik tijdschakelaarHet laten installeren van een rolluik heeft vele voordelen. Natuurlijk ben je zo beter beveiligd tegen inbraak, maar rolluiken zijn ook geluidwerend, isolerend, houden al het licht buiten en brengen verkoeling binnen als de zon op het raam schijnt. Er zijn verscheidene soorten rolluiken beschikbaar, van bepaalde materialen, met verschillende bevestigingsmogelijkheden, van een groot aantal afmetingen en met interessante toegevoegde extra’s. Eén van deze extra’s is een tijdschakelaar en hier lees je hoeveel je daarvoor betaalt.

*Tip:

→ Wat is de exacte prijs voor jouw klus? Vul het formulier in, ontvang en vergelijk vrijblijvend tot 6 offertes van lokale specialisten en bespaar tot 30%.

De kosten

Alhoewel de prijzen voor rolluiken sterk verschillen, kun je een tijdschakelaar toevoegen voor een extra vaak vaste prijs. Ook is het mogelijk om een losse tijdschakelaar aan te schaffen voor een al geïnstalleerd rolluik. In de volgende tabel krijg je een indicatie van de prijs die je kunt betalen voor je rolluik en wat de extra kosten zijn als je hier een tijdschakelaar aan toevoegt. Ook de kosten om je rolluik te laten installeren staan erbij, zodat je alle opties kunt bekijken en uitrekenen. Alle bedragen in de tabel zijn inclusief btw.

Rolluik kostenpost Prijs
Kunststof rolluik 100cm x 100cm €95 – €155
Kunststof rolluik 200cm x 200cm €240 – €340
Aluminium rolluik 100cm x 100 cm €105 – €255
Aluminium rolluik 200cm x 200cm €360 – €625
Tijdschakelaar €50 extra
De installatie €95 – €250

De voordelen van een tijdschakelaar

Een rolluik met tijdschakelaar heeft een aantal voordelen. Natuurlijk kun je deze rolluiken op bepaalde tijden laten openen en sluiten. Dit kun je doen tien minuten voordat je wakker moet worden, zodat je de meeste tijd dat je slaapt in het donker kunt doorbrengen, maar dat het licht is als je eruit moet. Ook kun je de tijdschakelaar zo instellen dat het rolluik dicht gaat als het avond is. Dit is handig als je thuis bent, maar ook als je niet thuis bent. Dan is je woning nog steeds beveiligd ook al kun je het rolluik niet zelf dicht doen. Rolluiken met tijdschakelaars zijn ook altijd elektrisch, wat betekent dat de luiken beter beveiligd zijn tegen inbrekers. Tijdschakelaars zijn makkelijk te installeren op bestaande rolluiken en ze zijn relatief goedkoop; voor €50 kun je al van al deze voordelen gebruik maken.

Vergelijk offertes

Wil je graag in contact komen met een betrouwbare rolluik leverancier of wil je graag weten hoeveel jij zou moeten betalen om een tijdschakelaar op je rolluik te installeren? Gebruik dan onze vrijblijvende vergelijkingstool. Deze tool kan je in een korte tijd een aantal offertes sturen die je vervolgens zelf met elkaar kunt vergelijken. Zo vind je gratis en zonder verplichting tot aankoop de beste deal voor jouw nieuwe rolluikschakelaar.

 

Wat kost een rolluik precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.